PRODUKCJA ROSLINNA - ZBOZA I NAWOZY - NOWA_KSIĄŻKA
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
UWAGA- JEŚLI W PARAMETRACH SĄ RÓZNICE DATY, STRON, WYDAWNICTWA ITP. PATRZ ZAWSZE NA OPIS AUKCJI ON JEST NAJWAŻNIEJSZY.
OPIS
AutorSeria rolniczaTytuł
Produkcja Roślinna 1
Rok wydaniaWydawnictwoilustracje zdjęcia rysunkiStronOkładka, oprawaStan i inne informacje2003URtak115miękkaNOWAspis treści lub fragment
SPIS TREŚCI
RENATA TOBIASZ-SALACH, DOROTA BOBRECKA-JAMRO, EWA SZPUNAR-KROK Produkcja zbóż na Podkarpaciu .
BOGUSŁAW RZĄSA Plonowanie dwugatunkowych mieszanek zbóż jarych w warunkach Podkarpacia.
TADEUSZ MICHALSKI, ROBERT IDZIAK, WITOLD SKRZYPCZAK Rola jarych mieszanek zbożowych w rolnictwie zrównoważonym.
JAN BUCZEK, JAN MAJDA, BARBARA KRYŃSKA Wpływ zanieczyszczeń komunikacyjnych na zawartość ołowiu, kadmu i cynku w ziarnie zbóż
BOGUSŁAW RZĄSA, WACŁAW JARECKI Stan nasiennictwa w województwie podkarpackim .
MAREK PAŁKA, DOROTA BOBRECKA-JAMRO, WACŁAW JARECKI Wpływ wieloskładnikowych nawozów dolistnych na plonowanie rzepaku jarego
TERESA MIŚ
Efektywność zastosowania agrowłókniny w uprawie tytoniu papierosowego jasnego typu Virginia .
TERESA MIŚ
Kształtowanie się cech morfologicznych roślin oraz plonowanie różnych odmian tytoniu typu Virginia w zależności od gęstości sadzenia .
MARIA SURDEL, BARBARA KOGUT Perspektywy wykorzystania owoców i warzyw mało przetworzonych
MARIA SURDEL, BARBARA KOGUT Zastosowanie naturalnych substancji dodatkowych w przemyśle spożywczym
BARBARA KOGUT, MARIA SURDEL
Charakterystyka i rola naturalnych antyoksydantów występujących w żywności pochodzenia roślinnego
BARBARA KOGUT, MARIA SURDEL Polepszacze jako dodatki funkcjonalne stosowane w produkcji piekarskiej.
Notki o autorach
Bezpieczeństwo
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.